Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Станом на 1 серпня в лікарнях Дніпра знаходяться 17 осіб з діагнозом гостра кишкова інфекція. Зараз проводиться комплекс протиепідемічних заходів.

Про це повідомляє інформаційний портал "Слово і Діло".

Всі ці люди - працівники ТОВ "Міропласт", які вживали їжу підприємства ТОВ Синявська Н.В. В дніпровські лікарні потерпілі поступили 20-24 липня.


Медики розповіли, що всі постраждалі отримали діагноз "сальмонельоз".

"Станом на 07 год. 00 хв. в лікувальних закладах Дніпропетровської області з діагнозом "сальмонельоз" залишаються госпіталізованими 17 працівників ТОВ "Міропласт" , - йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що за станом на 29 липня в лікарнях Дніпра знаходяться 24 людини з діагнозом гостра кишкова інфекція. Зараз проводиться комплекс протиепідемічних заходів.

Раніше портал Знай.ua писав, що на Львівщині загорівся дитячий садок: дах не витримав

Також портал Знай.ua інформував, що у Львові горе-батьки приготували дітям смертельний обід: необрежність коштувала надто дорого.