У Дніпрі вночі як сірник спалахнула лікарня, людей довелося екстрено евакуювати.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Дніпропетровській області.

В ніч на 9 жовтня в дніпровській лікарні по проспекту Мануйлівському спалахнула шафа в якій був інвентар. Повідомлення про загоряння надійшло до рятувальників о 02:35. На місце пригоди оперативно прибули працівники ДСНС.


Рятувальники встановили, що осередок загоряння знаходиться у коридорі приймального відділення на першому поверсі. Під час пожежі рятувальники ДСНС та працівники закладу перевели 19 хворих з відділення гінекології до патологічного відділення лікарні.

Загоряння вдалося ліквідувати о 03:09. На щастя, постраждали в результаті цієї події немає. Наразі встановлюється причина загоряння.

Нагадуємо, що на минулому тижні в одному з харківських гуртожитків стався вибух газу, через який постраждали двоє людей.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.uа, на Волині фура влетіла в переповнений людьми автобус: дикі кадри з місця трагедії.

Також Знай.uа писав про те, що підозрюваний у вбивстві студента НАУ розгулює на волі: другий відсиджується в СІЗО.