Кожна гривня бюджету спрямовується на забезпечення Сил безпеки та оборони, проте проблем із виплатою пенсій, субсидій та пільг не очікується. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль в ефірі марафону "Єдині новини".

З початку повномасштабної війни українцям своєчасно та в повному обсязі виплачувались пенсії, субсидії, пільги та інші соціальні платежі.

Виплата пенсій, кадр з відео
Виплата пенсій, кадр з відео

Денис Шмигаль пояснив, що всі кошти з бюджету України спрямовуються на забезпечення ЗСУ, а соціальні виплати фінансуються за рахунок надходжень від міжнародних партнерів.

"Часом усі соціальні та бюджетні виплати відбуваються завдяки підтримці партнерів. В Уряду зараз є чітке розуміння, як ми будемо виплачувати соціальну підтримку не лише цього року, але й наступного", - заявив Денис Шмигаль.

Популярні новини зараз
"Vodafone" зробив важливе попередження, яке обурило українців – в чому причина За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими
Показати ще

Субсидія. Фото: скрін youtube
Субсидія. Фото: скрін youtube

В уряді впевнені, що проблем із виплатою пенсій, субсидій та пільг не виникне не тільки у 2024 році, але й у наступному.

"Усі соціальні платежі, пенсії, субсидії Уряд виплачував, виплачує і виплачуватиме в повному обсязі", - запевнив чиновник.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, влітку українці можуть втратити законні пенсії: список документів, які важливо показати у ПФУ.

Також наш портал інформував, що сім'ї можуть розраховувати на пільги в оплаті житла та комуналки: знижку дають за добрі справи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні прості громадяни отримають підвищену субсидію: кому допоможуть грошима в першу чергу.