NovaPay розпочав співпрацю з аграрними компаніями, включаючи МХП, щоб спростити отримання виплат власникам земельних угідь, які здають свої паї в оренду цим компаніям.

Тепер орендодавці мають можливість отримати свої кошти через NovaPay за допомогою кількох зручних способів. Кожен орендодавець може вибрати, як саме отримати гроші, це може бути:

NovaPay / Фото: Instagram
NovaPay / Фото: Instagram

  1. Зарахування на КАРТКУ NOVAPAY.
  2. Зарахування на картку іншого банку.
  3. Отримання готівки в одному з 3500 відділень Нової пошти.

Зарахування на картку NovaPay або інший банк відбувається миттєво, без необхідності відвідувати відділення. Для отримання готівки потрібно відвідати зручне відділення Нової пошти, пред'явити спеціальний код та посвідчення особи, і отримати кошти готівкою.

NovaPay забезпечує високу швидкість та зручність отримання виплат, навіть для жителів найвіддаленіших сіл і прифронтових територій, завдяки широкій мережі відділень Нової пошти.

Популярні новини зараз
ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

Для масових виплат NovaPay використовує продукт для бізнесу "Реєстрові виплати", який дозволяє здійснювати платежі миттєво та зручно для всіх учасників процесу. Один переказ може охоплювати сотні отримувачів коштів.

Нагадаємо, такі суми не відлякають нахабників: скільки доведеться заплатити за зазіхання на землю сусіда

Крім того, Знай.ua повідомляв, українським селянам роздають гроші: хто і скільки зможе отримати

Вам буде цікаво дізнатися отримаєте від 2 000 до 7 000 грн, але треба мати козу: селянам нададуть необхідну допомогу