Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо надання грантової підтримки малим агровиробникам. Відповідне розпорядження № 495-р підготовлено Мінагрополітики та прийнято на черговому засіданні уряду.

Тепер кожен аграрій, який має у своєму розпорядженні до 120 гектарів землі або тримає до 100 корів чи до 500 кіз або овець, може отримати щедру фінансову підтримку від держави.

Гроші / фото
Гроші / фото: depositphotos

Що саме обіцяють:

  • 2000 грн на кожну голову кіз або овець.
  • 4000 грн на кожен гектар оброблюваних угідь.
  • 7000 грн на кожну корову, незалежно від її продуктивності.

Заявки на отримання допомоги прийматимуться через Державний аграрний реєстр. Орієнтовно реєстрація розпочнеться вже наприкінці червня. Це ваш шанс отримати підтримку для розвитку своєї справи і перетворити свій господарський бізнес на процвітаючий.

Популярні новини зараз
Ці Знаки Зодіаку вже зараз отримають у житті все, що хотіли: кому дуже пощастило Пасажири вимагали "викинути" дитину з літака: їх підтримала навіть стюардеса - що сталося Готуйте додаткові 300 гривень: українцям прийдуть перераховані платіжки Смартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопочних телефонів
Показати ще

Окрім того Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві збільшив свій статутний капітал. Це означає, що банки тепер будуть з більшим бажанням кредитувати малих та середніх фермерів. Такі зміни суттєво знизять ризики для банків і відкриють двері до нових можливостей для аграріїв.

Документ, підготовлений Мінагрополітики, має на меті залучити кошти від Міжнародного банку реконструкції та розвитку і Міжнародної асоціації розвитку, спрямовані на підтримку малих агровиробників. Грантові кошти – це не просто підтримка, це реальний крок до розвитку вашого бізнесу.

Нагадаємо, Ветеранам допоможуть стати бізнесменами та заробити купу грошей: що пропонують захисникам

Раніше ми повідомляли, що Українцям анонсували перерахунок субсидій: сума допомоги може збільшитись

Також, Українцям дадуть "зайву" субсидію на оплату комуналки: кому пощастить