Побутовим споживачам нагадали, що слід обов'язково зробити до 20 червня. Відповідне повідомлення опублікували на офіційній сторінці YASNO у соціальній мережі facebook.

Українці зобов'язані не лише своєчасно передавати показники лічильників, а й без затримок оплачувати рахунки за електричну енергію.

Платіжки за електроенергію Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію Фото: скрін youtube

Фахівці компанії YASNO нагадали, що здійснити оплату всім споживачам слід до 20 червня. По-перше, це дозволить уникнути накопичення заборгованості, а по-друге, нарахування пені за прострочення платежу.

Споживачам також нагадали, що за своєчасну та повну оплату електроенергії їм нараховуватимуться бонуси. При розрахунку карткою Visa можна отримати вдвічі більше бонусів.

Популярні новини зараз
"ППО активно працюватиме": мольфар визначив українські міста, яким загрожує евакуація Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів Гороскоп на тиждень 24-30 червня для всіх знаків Зодіаку: смуга удачі Тельців, напруга Водоліїв та розчарування Дів Комунальники вирішили встановити тарифний рекорд: з липня доведеться платити набагато більше
Показати ще

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

"За накопичені бонуси можна придбати промокод, який стане вашою знижкою на товари, послуги та сервіси партнерів YASNOЛОВ", - заявили у компанії.

Варто нагадати, що за кожен день прострочення комунального платежу українцям можуть нараховувати 0,01% пені від суми заборгованості. До того ж за борги енергетики можуть відключити домогосподарство від електроживлення.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у YASNO повернули українцям світло по 2,64 грн за кВт: але при цьому встановили ліміти – важливі подробиці.

Також наш портал інформував, українцям доведеться частіше сидіти без світла: як економити електрику з бойлером у квартирі.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, на тлі зростання тарифів на світло подорожчає ще одна послуга: скільки грошей забере комуналка.