Деякі українці можуть залишитись без централізованого водопостачання. Рішення про відключення прийматиме спеціальна комісія.

У "чорному списку" водоканальників перебувають громадяни, які ухиляються від сплати послуг. Про це йдеться на сайті Костопільської міської ради.

Відключення води. Фото: скрін youtube
Відключення води. Фото: скрін youtube

У місті Костопіль на Рівненщині анонсували масштабні відключення споживачів від централізованого водопостачання. Надавати послуги припинять побутовим споживачам, які накопичили понад 10 тисяч гривень боргу, а також бізнесу із заборгованістю понад 15 тисяч гривень.

"Водопостачання вимикатимуть громадянам, чиї борги перед підприємством становлять понад 10 тисяч гривень, та підприємцям, котрі заборгували понад 15 тисяч гривень незалежно від того, чи вони займають відповідальні посади та чи є депутатами", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Блокпости на вулицях, доставка у "бусиках" та візит за адресою: як зміниться мобілізація після 16 липня Українцям стане складніше переоформити авто: що зміниться Війна в Україні триватиме до 2029: відомий астролог шокував передбаченням Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи
Показати ще

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Зазначається, що до боржників виїжджатиме спеціальна комісія. Якщо споживач не зреагує на попередження та виплатить борг, воду перекриють. На додаток боржнику доведеться заплатити за процедуру відключення, а після сплати боргу ще й за відновлення водопостачання.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Київводоканал" дав споживачам кілька тижнів: якщо встановлено лічильник, зробіть це.

Також наш портал інформував, доведеться митися в річці та збирати дощову воду: водоканальники вирішили підняти тариф одразу на 170%.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, тарифи на гарячу воду перерахують: кому готуватись до чергового подорожчання.