Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що українці, які не мають грошей, щоб у повному обсязі оплачувати житлово-комунальні послуги, можуть звернутися за отриманням житлової субсидії.

У Міністерстві соціальної політики України пояснили, як діяти особі, якій відмовили у призначенні субсидії через помилки у документах.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

У разі відмови в субсидії громадянин має 14 днів, щоб доповнити або виправити дані з офіційних джерел інформації, якщо виявило помилку у власних документах.

Після перевірки оновлених документів Пенсійний фонд може призначити субсидію.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без газу через борги сусідів: газовики відключають майже цілі під'їзди Комунальники вирішили встановити тарифний рекорд: з липня доведеться платити набагато більше Українцям обіцяють глобальні пенсійні зміни: буде розміром 60% від зарплати Стосується всіх клієнтів: "Нафтогаз" попередив про важливе нововведення
Показати ще

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

А ось про нове рішення повідомлять додатково. Там також нагадали, що для більшості громадян, які отримували житлову субсидію під час опалювального сезону, Пенсійний фонд самостійно здійснює розрахунок розміру на неопалювальний сезон (з 1 травня по 30 вересня). Додатково звертатись не потрібно.

Але якщо ви отримували субсидію та хочете внести зміни до інформації про сім'ю чи майнове становище, вам необхідно звернутися до органів ПФУ з відповідними документами.

Нагадаємо, допомогу вибиватимете через суд: які причини знаходять Управління соцзахисту.

Раніше повідомлялося, що українцям потрібно подати нову заяву для продовження субсидії – часу залишилося мало.

Також, відключення, штрафи та судові позови: українців почали суворо карати за комунальні борги.