Абонент «Київстар», з Львівської області, запитав на офіційній сторінці компанії у Facebook, коли відбудеться відключення його від 3G і чи будуть нові тарифи. Представник компанії відповів, що найближчим часом такого відключення не планується, а також не передбачається введення нових тарифів.

Проте, якщо в майбутньому будуть зміни, то про це обов'язково повідомлять. Пояснили, що причиною відключення 3G є потреба в подальшому розвитку 4G мережі і впровадженні нових технологій.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Таким чином, користувачам рекомендується переходити на користування 4G/LTE для отримання швидкісного мобільного Інтернету та зв'язку. Раніше було повідомлено про тестування 4G-радіочастот у Івано-Франківську та Кам'янець-Подільському, яке розпочнеться з 1 серпня.

Під час цього тестування абоненти продовжать користуватися всіма мобільними послугами, але замість 3G-Інтернету їм стане доступним більш швидкісний 4G.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

магазин Київстар
магазин Київстар

Таким чином, зазначено, що компанія планує розвивати і розширювати мережу 4G, але відключення 3G наразі не передбачається. Інформація про будь-які подальші зміни буде передана абонентам заздалегідь.

Нагадаємо, це заборонено: Київстар запровадив жорсткі обмеження для абонентів на час відключення світла

Раніше ми писали про те, що київстар встановлює жорсткі обмеження на період відключень світла

Вам буде цікаво дізнатися київстар запропонував послугу для клієнтів із "драконівськими" умовами: можна не боятися піти в мінус