Під час відключень електроенергії, важливо берегти мережу мобільного зв’язку, щоб забезпечити надійний зв’язок для всіх абонентів. Оператор мобільного зв’язку "Київстар" надав корисні поради щодо користування послугами зв’язку під час блекаутів.

Дозволено користуватись такими послугами, як телефонування, відправлення СМС та повідомлень у месенджерах. Це дозволить зберегти можливість зв’язку з рідними та близькими навіть у разі відключення електропостачання.

Київстар
Київстар
ttt.ua

Також можна завантажувати фільми та серіали заздалегідь на Київстар ТБ, щоб мати розвагу під час періодів, коли доступ до інтернету може бути обмежений.

Заборонено робити відеодзвінки та завантажувати "важкі" файли через мобільний інтернет. Це може спричинити перевантаження мережі та ускладнити доступ до зв’язку для інших абонентів.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще

Київстар.  Фото: Youtube
Київстар. Фото: Youtube

Також не рекомендується дивитись відео через мобільний інтернет, оскільки це може споживати велику кількість мережевих ресурсів і призвести до перевантаження мережі.

Дотримуючись цих порад, ми можемо спільно зберегти мережу мобільного зв’язку працездатною навіть під час відключень електроенергії.

Нагадаємо, ніколи не використовуйте флешку для цього: правила використання USB-накопичувача

Раніше ми писали про те, що скільки заробили енергетики через підвищення тарифів: цього все одно мало

Вам буде цікаво дізнатися "Доведеться жити з дефіцитом": експерт пояснив, що буде далі в Україні зі світлом