Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Цього разу у нас "рибні" новини, адже великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на скумбрію, оселедці та коропа.

Літо - чудова пора для любителів рибних делікатесів. Спекотні дні схильні до легких страв з річкової та морської риби. Однак тут увага прикута до цін на неї, адже не всі можуть дозволити собі нею поласувати.

До того ж варто зазначити, що на початку червня ціна на деякі види підвищилася. Однак це не стосується живої риби, вона, навпаки, подешевшала. Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на рибу. Фото: скрін youtube
Ціни на рибу. Фото: скрін youtube

Вартість коропа

Зокрема живий короп продається в середньому по 167,36 грн/кг, що на рівні минулого місяця. А ось тривожний подешевшав майже на 4 гривні, до 200,50 грн/кг.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Ціни на коропа, скріншот: Minfin
Ціни на коропа, скріншот: Minfin

Вартість оселедця

Цього ж не можна сказати про оселедця – цінник на нього підскочив із 157,74 грн/кг до 161,00 грн/кг. Найпривабливіша ціна для покупців у мережі супермаркетів "Новус", тут оселедець продається по 149 грн за кіло.

Ціни на оселедці, скріншот: Minfin
Ціни на оселедці, скріншот: Minfin

Вартість скумбрії

Значно подорожчала свіжоморожена скумбрія з 136,86 грн/кг до 154,00 грн/кг.

Ціни на скумбрію, скріншот: Minfin
Ціни на скумбрію, скріншот: Minfin

Нагадаємо, подорожчання головного продукту: через нові тарифи можуть піднятися ціни на хліб.

Раніше повідомлялося, ціни на сир в Україні: що потрібно знати, щоб не впасти у ступор.

Також, можна брати із запасом: супермаркети порадували знижками на сало, бекон та сосиски.