Експерт з телекомунікаційного ринку, Олександр Глущенко зробив важливі наголоси на тому, як впливає відключення електроенергії на зв'язок та яким чином можна покращити ситуацію у разі таких непередбачених випадків.

Коли електроенергія вимикається, мобільні телефони автоматично переходять з підключення Wi-Fi на мобільні мережі. Це призводить до раптового збільшення кількості користувачів на базових станціях мобільних операторів.

Мобільний інтернет / фото: Freepik
Мобільний інтернет / фото: Freepik

Як наслідок, мережа може перевантажитися, що може призвести до погіршення якості зв'язку та збоїв у з'єднанні. Глущенко рекомендує мати декілька SIM-карток різних операторів як можливий варіант розв'язання цієї проблеми.

За його словами, це дозволить користувачам перемикатися між різними мобільними операторами у пошуках оптимального підключення та стабільного зв'язку.

Популярні новини зараз
Ці Знаки Зодіаку вже зараз отримають у житті все, що хотіли: кому дуже пощастило "Судний день" буде вже у серпні 2024 року: що значить дата "трьох вісімок" і як її пережити Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

Мобільний. Фото з інтернету
Мобільний. Фото з інтернету

Навіть у самого експерта є чотири мобільних оператора, і він використовує їх в залежності від ситуації, щоб забезпечити найкращий зв'язок у конкретний момент часу.

Також наш портал інформував, втомлені та злі українці збунтувалися через "світлове шоу" в столиці вночі: YASNO спробували виправдатися

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що графіки переглянуть: українцям вимикатимуть світло за новими принципами

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чому підвищення тарифів на електроенергію не уникнути