Мобільний оператор Vodafone оголосив про черговий перегляд деяких тарифних планів. Кому з абонентів доведеться платити більше і на скільки, йдеться на офіційному сайті компанії.

За останній рік мобільний зв'язок в Україні помітно подорожчав. Мобільні оператори аргументують підвищення тарифів необхідністю ремонту та модернізації обладнання на тлі постійних ворожих обстрілів та відключень світла.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Так, цього разу у компанії Vodafone заявили про нове підвищення цін на послуги. З 17 червня зміниться вартість низки тарифних планів, а також їхнє наповнення.

Тариф Vodafone Turbo подорожчає зі 165 до 180 гривень за 4 тижні. При цьому обсяг хвилин по Україні залишиться без змін, але буде додано безлімітний інтернет.

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Гроші змусять повернути державі: українців попередили За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Тарифи на зв'язок. Фото: скрін vodafone.ua
Тарифи на зв'язок. Фото: скрін vodafone.ua

Крім того, у незалежній спільноті мобільних технологій України MZU - "Мобільний Зв'язок України", заявили, що зміняться ще кілька тарифних планів оператора:

  • тариф Joice Start/Start Special подорожчає на 20 гривень – до 200 гривень за 4 тижні;
  • Joice Pro подорожчає на 30 гривень – до 260 гривень на 4 тижні;
  • Joice Max також подорожчає на 30 гривень – до 330 гривень.

Тарифи на зв'язок. Фото: скрін telegram/mzu_official
Тарифи на зв'язок. Фото: скрін telegram/mzu_official

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, тарифи підвищували, а зв'язок не налагодили: абоненти запідозрили Vodafone в обмані.

Також наш портал інформував, абонентам Vodafone приготуватися: платити доведеться на 200-300 гривень більше.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, ціни на зв'язок після подорожчання електроенергії: в Lifecell відповіли, чи готуються нові тарифи.