Вже з 15 липня може змінитися ще одна комунальна платіжка. Українцям анонсували зростання тарифів на вивіз сміття, проте подорожчання торкнеться не всіх.

Так, вартість послуг із вивезення побутових відходів зміниться у Миколаєві. Відповідне рішення мають ухвалити на засіданні виконкому.

Вивіз сміття. Фото: скрін youtube
Вивіз сміття. Фото: скрін youtube

Тарифи на вивіз сміття переглянуть одразу для двох комунальних підприємств "Миколаївкомунтранс" та "Обрій-ДКП".

На скільки подорожчають послуги

Для клієнтів КП "Миколаївкомунтранс" вивезення побутових відходів подорожчає із 146,38 до 230,92 гривні за кубометр. Також зміниться вартість вивезення великогабаритних побутових відходів – з 256,28 до 278,75 гривні за кубометр.

Популярні новини зараз
Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось
Показати ще

Контейнери для сміття, фото з відкритих джерел
Контейнери для сміття, фото з відкритих джерел

Для клієнтів "Обрій-ДКП" хочуть встановити новий тариф на вивезення побутових відходів на рівні 236,55 гривні за кубометр. Подорожчання становитиме майже 85 гривень. Вивезення великогабаритних побутових відходів зросте у ціні з 313,60 до 346,15 гривні за кубометр.

Якщо нові тарифи затвердять, то вже з 15 липня 2024 року споживачам доведеться віддавати послуги ще більше грошей.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ризикуєте залишитися без світла та води, натомість із судовою повісткою: які покарання готують боржникам за комуналку.

Також наш портал інформував, водоканали розікрали гроші, тож збільшать тарифи: Попенко пояснив, чому люди заплатять більше.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, за проїзд та комуналку заплатить держава: якими привілеями можуть скористатися пенсіонери у 2024 році.