Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є дуже важлива інформація. Тепер любителі сезонних ягід знатимуть, як великі українські супермаркети змінили цінники на полуницю та черешню.

Сезон полуниць в Україні вже стартував. Незважаючи на те, що ціни на неї ще "кусаються", літня ягода вже має гарний попит.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на полуницю. Фото: скрін youtube
Ціни на полуницю. Фото: скрін youtube

Вартість полуниці

Ціни на солодку ягоду, якщо порівнювати з минулим місяцем, встигли знизитись. Вона подешевшала із 192,14 грн/кг до 159,00 грн/кг. Однак зверніть увагу, що цінники на полуницю на полицях різних супермаркетів можуть відрізнятись. А ось на ринках уже можна знайти цінники, нижчі за 100 гривень.

Популярні новини зараз
Звички доведеться міняти: Нацбанк оголосив про великі зміни Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список "Київводоканал" дав споживачам кілька тижнів: якщо встановлено лічильник, зробіть це Пенсіонерам встановили обмеження: кому не світить підвищення виплат
Показати ще

Ціни на полуницю, скріншот: Minfin
Ціни на полуницю, скріншот: Minfin

Вартість черешні

Щодо черешні, то в деяких супермаркетах вона теж вже почала продаватися. Однак її вартість є досить високою. Наприклад, у Метро ягоду можна придбати за 299,90 грн/кг. А от у мережі супермаркетів "МегаМаркет" за неї доведеться заплатити 405,00 грн/кг.

Ціни на черешню, скріншот: zakaz.ua
Ціни на черешню, скріншот: zakaz.ua

Ціни на черешню, скріншот: zakaz.ua
Ціни на черешню, скріншот: zakaz.ua

Нагадаємо, покупці обомліли від нових цінників: які овочі стають практично на вагу золота.

Раніше повідомлялося, кіло від 24 гривень: в Україні супермаркети оновили цінники на гречку, рис та вермішель.

Також, оновлено ціни на популярні хлібобулочні продукти в Україні: скільки сьогодні коштують батон та лаваш.