Зима - пора новорічних свят та сезон улюблених фруктів. Особливою популярністю в цей час користуються ківі та хурма. Тому, потрібно бути в курсі актуальних цін на вітаміни.

Ціни на ківі та хурму в мережах супермаркетів Варус та Ашан, розміщені на сервісі zakaz.ua.

Вартість хурми

Ми проаналізували вартість 1 кілограма хурми в Варусі та Ашані.

В супермаркеті цінники на хурму коливаються від 109,90 грн до 129,90 грн. Все залежить ві сорту товару. Так найнижча ціна в звичайної хурми, а найбільше українці заплатять за хурму Преміум Азербайджан.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Вартість хурми в Варус. Фото: скрін заказ.юа
Вартість хурми в Варус. Фото: скрін заказ.юа

В Ашані з цінами ситуація інша. Найдешевше обійдеться Хурма Корольок - 89 грн/кг, а от сорт Персимона змусить віддати вас 104 грн/кг. Трохи дорожчі цінники на хурму Бичаче серце - за кілограм потрібно заплатити 109,90 грн. Найбільша вартість у Шарон. Покупцям такого сорту хурми доведеться опустошити гаманець аж на 154,10 грн.

Вартість хурми в Ашан. Фото: скрін заказ.юа
Вартість хурми в Ашан. Фото: скрін заказ.юа

Вартість ківі

Ситуація з вартістю ківі трохи інакша. В Ашані цінники на різні види фрукта відрізняються лише на 10 копійок. Так кілограм ківі звичайного коштує 90 грн/кг, а сорт Butterfly - 89,90 грн/кг.

У Варусі цінники на улюблений фрукт залежать не лише від сорту, а й від фасування. Є ківі на вагу, а є вже фасоване в упаковки. Відповідно вартість значно відрізняється.

Вартість ківі. Фото: скрін заказ.юа
Вартість ківі. Фото: скрін заказ.юа

Кілограм ківі звичайного обійдеться в 99,90 грн, а ківі Хейворд відбірне коштує майже на 50 гривень дорожче - 149,90 грн. Вартість ківі в корзинці починається від 84,90 грн за штуку.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, готуй салатницю: українські супермаркети оновили цінники ковбаси, яєць, кукурудзи та зеленого горошку

Раніше портал Знай інформував, салатні овочі на вагу золота: як змінилися ціни на огірки, помідори та перець

Також наш портал повідомляв, дістанемо останню заначку: напередодні свят змінилися ціни на яловичину, буженину та сало