Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин чи ринок уважно стежать за цінниками на головні продукти харчування, є відразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети обновили цінники на салатні продукти.

Варто відразу відзначити той факт, що йдеться про зелений горошок, консервовану кукурудзу, варену ковбасу і курячі яйця.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Вартість вареної ковбаси

Згідно з відкритою інформацією, станом на 23 грудня вартість кілограма докторської ковбаси обійдеться в 269,00-330,20 гривень, а за 215 гривень можна купити ковбасу молочну.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Ціни на варену ковбасу, скріншот: Minfin
Ціни на варену ковбасу, скріншот: Minfin

Вартість зеленого горошку

Вартість зеленого горошку перед святами змінилася, проте не усі позиції подорожчали. Так, горошок "Верес" у 400-грамовому банку подешевшав із 51,89 грн. до 47,66 грн., а горошок "Новус" 400 грам подорожчав із 44,92 грн. до 53,99 грн.

Ціни на зелений горошок, скріншот: Minfin
Ціни на зелений горошок, скріншот: Minfin

Вартість курячих яєць

Яйця у грудні також подорожчали. Порівняно з минулим місяцем "Квочка" змінилися у ціні з 54,64 грн. до 63,40 грн. за десяток, а "Ясенсвіт" - З 55,53 грн. до 65,12 грн.

Ціни на курячі яйця, скріншот: Minfin
Ціни на курячі яйця, скріншот: Minfin

Вартість кукурудзи

За баночку 420 гр берут в Novus - 35,99 грн., в Varus - 31,90 грн., в Metro - 31,90 грн., в Auchan - 31,90 грн. Кукуруза бренда Верес баночка 340 гр продается в Auchan по 44,90 грн., в Novus - 39,99 грн., в Varus - 55,70 грн.

Ціни на кукурудзу, скріншот: Minfin
Ціни на кукурудзу, скріншот: Minfin

Нагадаємо, огірки з помідорами можна взяти, а от від перцю доведеться відмовитися: скільки обійдуться свіжі овочі на новорічний стіл.

Раніше повідомлялося, на українські полиці може потрапити небезпечний французький сир: знайдені бактерії загрожують здоров'ю.

Також, ціни горять: українцям показали, скільки коштують яблука, виноград та гранат перед святами.