Багатьом українцям доведеться розлучитися з останньою заначкою, щоби закупитися м'ясними продуктами напередодні новорічних свят. Наприклад, супермаркети відчутно переписали ціни на яловичину, буженину та сало. Скільки заплатимо, показують дані порталу "Мінфін".

Напередодні свят українські супермаркети відчутно змінили ціни на низку важливих продуктів. Це не оминуло і популярну м'ясну продукцію.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на яловичину

Гуляш яловичини в середньому обійдеться українцям у 254,82 гривні за кілограм, що більш ніж на 5 гривень дорожче, ніж було минулого місяця. У супермаркетах цінники на це м'ясо коливаються в межах 208,90-289,00 гривні за кіло. Водночас яловичі ребра подорожчали зі 155,45 до 157,95 гривні за кіло.

Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям
Показати ще

Ціни на буженину

Буженина "Ятрань" у середньому подорожчала з 493,83 до 498,46 гривні за кіло. Буженина "Ятрань" запечена із чорносливом також обійдеться дорожче - 540,18 гривні за кіло.

Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін

Ціни на сало

Сало домашнє загалом пропонується по 259,00 гривні за кілограм. Водночас солоне сало стало дещо доступнішим - у середньому 242,80 гривні за кіло. Попередній цінник становив 264,44 гривні за кіло.

Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, буде, що до макаронів взяти: супермаркети переписали ціни на сардельки та сосиски.

Також наш портал інформував, консервований горошок та кукурудза: супермаркети змінили ціни на інгредієнти для новорічних салатів.

Крім того, ми писали, ціни на "молочку" можуть спустошити гаманець: скільки доведеться віддати за кисломолочний сир, йогурт та олію.