В Україні вже оголосили про підвищення граничних цін на електроенергію для бізнесу із 1 червня. Це своєю чергою може позначитися вартості певних товарів та послуг.

Чи варто абонентам чекати на подорожчання мобільного зв'язку, розповіли в компанії Lifecell.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

За останній рік в Україні відчутно зросла ціна на послуги мобільного зв'язку. Оператори змушені змінювати тарифи, щоб покривати витрати на ремонти та закупівлю обладнання. Новою причиною подорожчання може стати підвищення тарифів на світло.

Мобільний зв'язок, фото з вільних джерел
Мобільний зв'язок, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток
Показати ще

Один з абонентів звернувся до Lifecell, щоб уточнити, яких змін очікувати у зв'язку з анонсованим зростанням цін на електроенергію для бізнесу.

"Чи планує оператор підвищувати вартість тарифів через підвищення вартості електроенергії для бізнесу на 20%?" - запитав українець.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Фахівець компанії відповів, що зараз тарифні зміни не готуються, але не виключив такого сценарію в найближчому майбутньому.

"Інформації немає. Якщо буде інформація, то Ви будете проінформовані у SMS", - відповів представник оператора.

Тарифи на зв'язок. Фото: скрін facebook.com/lifecellua
Тарифи на зв'язок. Фото: скрін facebook.com/lifecellua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти не встигають за темпами "Київстару": лише поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав.

Також наш портал інформував, Vodafone попередив клієнтів про важливі зміни: що буде з номерами, якими ви користувалися багато років.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..."