У травні в Україні відбулися зміни в цінах на деякі молочні продукти, зокрема на твердий і плавлений сир. Вартість твердого сиру, наприклад "Звени Гора голандський 45%", змінилася в різних напрямках у різних магазинах.

Якщо загалом дивитися, то цей сир у травні став трохи дешевшим за кілограм порівняно з квітнем. Зараз його середня ціна за кілограм становить 417,87 гривень, хоча в квітні вона була вищою - 451,77 гривень.

Але якщо глянути на ціну за 285 грамів, то вона виросла: з 128,29 гривень у квітні до 139 гривень у травні. Ціни різняться в різних магазинах: у Novus зараз кілограм сиру коштує 499 гривень, у Auchan – 389 гривень, а у Megamarket – найнижча ціна, 365,60 гривень. Це показує, що вартість одного і того ж продукту може значно відрізнятися в залежності від місця покупки.

Ціни на твердий сир "Звени Гора голандський" в Україні трохи піднялись з квітня до травня. Якщо в квітні середня ціна за кілограм такого сиру становила 422,29 гривень, то тепер вона зросла до 430,92 гривень.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

В різних супермаркетах ціни на цей сир різні: в Novus він коштує 469,00 гривень, в Metro – 446,06 гривень, в Auchan можна купити дешевше – за 374,00 гривні, а в Megamarket ціна становить 434,60 гривень. Таким чином, в залежності від того, де ви купуєте, ціна може відрізнятися.

Також наш портал інформував, Украину заполонили иностранные сыры: готовиться ли к росту цен

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що ідеальний рецепт сирної запіканки, але із секретним інгредієнтом: ви такого ще не їли