Справжні господині знають, що без борошна на кухні неможливо спекти щось смачненьке, наприклад, пиріжки, пиріг або якісь печива. Тому варто знати, скільки зараз коштує цей продукт, чи змінилася ціна на нього за останній місяць і що з вартістю борошна в різних супермаркетах.

Оновлені ціни оприлюднили на сайті Мінфіну.

Скільки сьогодні коштує борошно в Україні

Борошно Хуторок пшеничне – 1 кілограм

За таку вагу пшеничного борошна "Хуторок" зараз потрібно віддати, в середньому, 23,23 гривні. Проте, ця ціна геть не змінилася з квітня, адже місяць тому це борошно коштувало так само, тому господиням не потрібно перейматися через те, що їм не вдасться щось приготувати.

У Novus вартість такого борошна становить 23,35 гривень, а ось у Megamarket воно трохи дешевше – 23,10 гривні.

Ціни на борошно "Хуторок" в Україні. Фото: Мінфін
Ціни на борошно "Хуторок" в Україні. Фото: Мінфін

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Борошно Хуторок пшеничне – 2 кілограма

А ось 2 кілограми такого самого борошна сьогодні коштують, в середньому, 42,96 гривні. Якщо подивитися на ціни за місяць, можна побачити, що вони трохи виросли, адже у квітні цього ж року за таку вагу борошна потрібно було віддати 41,35 гривню.

У Novus за 2 кілограма пшеничного борошна "Хуторок" зараз треба заплатити 40,61 гривень. А ось у Megamarket воно значно дорожче – 45,30 гривень за 2 кілограма.

Ціни на борошно "Хуторок" в Україні. Фото: Мінфін
Ціни на борошно "Хуторок" в Україні. Фото: Мінфін

Нагадаємо, що для українських громадян суттєво підвищили вартість пива та вина.

Як повідомляли раніше, на українських ринках і в супермаркетах дорожчають деякі популярні овочі.

Як писав "Знай" раніше, в Україні в травні стрімко дешевшають деякі продукти харчування.