Українцям пропонують космічні ціни на популярний овоч: чому він так різко подорожчав

Ціни на овочі. Фото: скрін youtube
Ціни на овочі. Фото: скрін youtube

Минулого тижня на полицях українських супермаркетів і на ринках почали з’являтися перші партії помідорів з теплиць місцевих комбінатів. Тому сьогодні в Україні томати коштують набагато більше, ніж це було минулого року. Варто підкреслити, що перші партії помідорів з теплиць від українських виробників коштували, в середньому, від 120 до 140 гривень за 1 кілограм. Якщо порівняти цьогорічні ціни з тими, що були минулого року, то ці помідори, в середньому, на 67% дорожчі. За словами фахівців, минулого року перші партії помідорів виробники відправляли на українські ринки приблизно на 1,5 тижня пізніше, ніж цього року. Зараз за 1 кілограм помідорів в Україні потрібно віддати, в середньому, від 110,62 гривень до 131,30 гривень. Вартість томатів залежіть від сорту і від того, в яких магазинах продаються.

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Дзеркальна дата, бажання, фото: Pinterest
Дзеркальна дата, бажання, фото: Pinterest

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Кілька разів на рік трапляються магічні дати, в які ніби відкривається портал для виконання всіх наших бажань. Одна з таких дат сьогодні і у вас ще є кілька годин, щоб встигнути загадати своє заповітне бажання, а ми розповімо, як це зробити. Дзеркальна дата 24.04.2024 має особливе значення в нумерології, яка досліджує символіку чисел та їх вплив на життя та події. Дзеркальна дата 24.04.2024 має особливий магічний потенціал, здатний допомогти у виконанні бажань та залученні позитивних змін у життя. Якщо ви бажаєте загадати бажання цього дня, вам варто скористатися потужною енергетикою цієї дати.

Катерина Репяхова розплакалася через грубих українців, які "напали" на її 2-річного сина

Блогерка Катя Репяхова на фотосесії
Блогерка Катя Репяхова на фотосесії

Інтернет-простір, який має бути безпечним середовищем для спілкування та обміну думками, нерідко стає осередком ненависті та цькування. Особливо зараз, під час повномасштабної війни. Про це на гіркому досвіді переконалася Катерина Репяхова – дружина відомого українського співака Віктора Павліка. Минулого року Катерина відверто розповіла своїм шанувальникам, що їхній 2-річний син Мишко має певні затримки у розвитку мови. Замість співчуття та підтримки жінка зіткнулася з потоком образливих коментарів на адресу дитини. Ці випади довели молоду маму до сліз.

Теплоенерго тонуть у боргах – чи будуть взимку нові тарифи для населення

Тарифи на комуналку. Фото: скрін youtube
Тарифи на комуналку. Фото: скрін youtube

Українці нагромадили величезні борги за послуги теплопостачання. Водночас теплогенеруючі підприємства працюють в збиток через різницю в тарифах, яку мали б компенсувати з державного бюджету. Про вкрай складну ситуацію розповів директор "Чернівцітеплокомуненерго" Олександр Корчунов. Підприємство, яке забезпечує населення теплом, працює за умов величезної заборгованості – 470 мільйонів гривень. Лише за останній рік борг збільшився на 120 мільйонів через різницю в тарифах та систематичну несплату з боку споживачів. Як зазначається, більшість заборгованості утворилася через економічно необґрунтований тариф. Уряд заборонив підвищувати тарифи для населення і мав компенсувати різницю, але поки що цього не сталося.

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українські чоловіки у Польщі, скріншот: Telegram
Українські чоловіки у Польщі, скріншот: Telegram

У польському паспортному сервісі "Документ" виник серйозний скандал. Відмовивши українцям у видачі навіть готових закордонних паспортів, співробітники установи зіштовхнулися із запеклим протестом з боку клієнтів. Нещодавно ухвалений закон про мобілізацію в Україні спричинив хвилювання серед наших громадян, які проживають за кордоном. Відповідно до цього закону, військовозобов'язані громадяни не можуть скористатися консульськими послугами, доки не оновлять свої дані до ТЦК. Відео того, що сталося в "Документі", швидко стало вірусним. На записі видно чоловіків і жінок, які вже раніше оплатили свої документи і чекали на їх отримання. Однак попри це їм відмовили. Співробітники намагалися пояснити, що вони не мають права видавати паспорти військовозобов'язаним, але це не заспокоювало обурених відвідувачів.