В Україні змінилася вартість таких популярних м’ясних продуктів, як сардельки і сосиски. Стало відомо, скільки сьогодні коштують ці продукти харчування на полицях відомих українських супермаркетів і наскільки змінилися ціни на них за місяць.

Оновлені ціни оприлюднили на сайті Мінфіну.

Скільки сьогодні коштують сардельки в Україні

Сардельки з сиром

Сьогодні такі сардельки, в середньому, коштують 237,20 гривень за 1 кілограм, хоча в березні цього ж року ціни на них становили 230,70 гривень.

Сардельки Алан Женевські з сиром

Ці сардельки сьогодні продаються, в середньому, за 268 гривень, а у березні вони були дорожче – 331,50 гривень. У Novus вони коштують зараз 269 гривень, а у Megamarket – 267 гривень.

Сардельки Ятрань молочні

Знамениті "Ятранівські" сардельки сьогодні коштують 110,12 гривень за 1 кілограм, хоча у березні їхня вартість становила 110,12 гривень. В "Ашані" та Metro вони коштують майже однаково – 110,10 і 110,13 гривень відповідно.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Середня вартість сардельок в Україні. Фото: Мінфін
Середня вартість сардельок в Україні. Фото: Мінфін

Скільки сьогодні коштують сосиски в Україні

За 1 кілограм сосисок Бащинський філейних сьогодні потрібно віддати, в середньому, 226,85 гривень, хоча у березні вони продавалися за 216,98 гривень. В "Ашані" вони коштують 219 гривень, а ось у Megamarket – 234,70 гривень за 1 кілограм.

Середня вартість сосисок в Україні. Фото: Мінфін
Середня вартість сосисок в Україні. Фото: Мінфін

Нагадаємо, що в Україні в другій половині квітня змінилися ціни на банани, яблука і лимони.

Як повідомляли раніше, в українських супермаркетах знизилася вартість хлібу та яєць.

Як писав "Знай" раніше, в Україні суттєво зросли ціни на сметану і вершки.