В українських супермаркетах спостерігається зниження цін на популярні види круп, такі як гречка, рис і пшоно. Особливо приємні новини чекають на любителів смачних та корисних страв, адже вартість цих круп зазнала падіння в квітні.

За інформацією видання "Телеграф", опублікованою на agronews.ua, середня ціна на гречку залишається на рівні 24,82 грн, але може варіюватися в залежності від виробника та місця продажу.

гречка
гречка

Наприклад, у мережах Novus та Auchan гречку можна купити за 22,39 грн та 22,90 грн відповідно, тоді як в Metro і Megamarket ціни становлять 24,90 грн та 29,10 грн. Це на три гривні менше порівняно з минулим місяцем.

Ціни на рис також показали зниження: круглий рис подешевшав на 3 грн, в той час як довгий рис в середньому знизився лише на одну гривню. Найдоступніші ціни на круглий рис пропонує мережа Metro, де кілограм можна придбати за 47,30 грн, у той час як в Auchan він коштує 78,90 грн.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Крупа, рис: фото recetin
Крупа, рис: фото recetin

Щодо пшона, його середня ціна в другій декаді квітня зменшилася на 1,70 грн, досягнувши позначки в 28,00 грн за кілограм. У мережі Auchan пшоно доступне за 22,90 грн, а в Metro та Megamarket ціни вищі - 30,20 грн та 30,90 грн відповідно.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua ви й досі вірите, що каші корисні? 3 види круп, які краще назавжди виікнути з кухні

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, як забезпечити розкішний врожай з допомогою спеціальних добавок у лунку