Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які потребують орендувати для себе житло, є дуже важлива інформація. Цього разу йдеться саме про "спрощення процедури оренди нерухомості від держави". Існує інформація, що нова система знижок буде діяти для постачальників соціальних послуг.

Насамперед мають відбутися заходи щодо полегшення умов для організацій, які допомагають підшукувати житло для ВПО.

оренда житла, скріншот з відео
оренда житла, скріншот з відео

Це стане можливим через те, що Кабінет міністрів підтримав ухвалу, яку розробив Фонд державного майна України.

Повідомляється, що такі організації матимуть змогу без проведення аукціону орендувати у держави майно для розміщення внутрішньо переміщених осіб. Зміни дозволять залучити до надання соціальних послуг більшу кількість постачальників саме недержавному сектору економіки.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Оренда житла
Оренда житла

Для оренди державного чи комунального майна без аукціону потрібний мінімальний набір документів. Це заява та копія документа про статус заявника – постачальника соціальних послуг.

Усім постачальникам соціальних послуг нададуть пільгову орендну ставку у розмірі 1% на рік від ринкової вартості об'єкта нерухомості.

Нагадаємо, легко та зручно: як отримати субсидію на житло, не встаючи з дивана.

Раніше повідомлялося, працювати на роботі 245 років і можна купити: у Києві виставили на продаж пентхаус за 66 млн. доларів.

Також, виплатять гроші на 6 місяців: хто отримає додаткову допомогу.