Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за зміною цінників на популярні продукти харчування, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили цінники на деякі види ковбаси та твердий сир.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на молочку, фото: Знай.ua
Ціни на молочку, фото: Знай.ua

За словами економістів, останніми роками ціни на продукти харчування в Україні зростають, і багато споживачів стурбовані доступністю звичних їм продуктів. Особливо це стосується таких популярних товарів, як ковбасні вироби та тверді сири. Ці продукти є невід'ємною частиною раціону деяких українців, але їхня вартість помітно зросла порівняно з минулими періодами.

Проте, порівняно з минулим місяцем, вартість згаданих продуктів знизилася. На цей раз наші читачі дізнаються, скільки вони коштують станом на 12 квітня.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Ціни на ковбасу, скріншот: YouTube
Ціни на ковбасу, скріншот: YouTube

Вартість ковбаси

Зокрема, варена ковбаса Алан докторська подешевшала з 342,00 грн/кг до 290,37 грн/кг. Ашан докторська не змінилася у ціні – 299,00 грн/кг. А ось Ашан докторська стала дешевшою майже на 25 гривень – 225,00 грн/кг.

Ціни на ковбасу, скріншот: Minfin
Ціни на ковбасу, скріншот: Minfin

Вартість твердого сиру

Твердий сир бренду "Звени Гора" голландський 45% знизився в ціні майже на 5 гривень, до 492,00 грн/кг. Цінник на Комо традиційний 50% подешевшав із 445,36 грн/кг до 427,37 грн/кг.

Ціни на твердий сир, скріншот: Minfin
Ціни на твердий сир, скріншот: Minfin

Нагадаємо, українські супермаркети оновили ціни на молоко, кефір та йогурт: що подорожчало, а що подешевшало.

Раніше повідомлялося, яблука, банани та виноград: було дорого, а стане зовсім не по кишені.

Також, ціни на зелень в Україні: скільки сьогодні коштує петрушка, кріп та цибуля.