Деякі категорії українців мають право отримати знижку, яка становить 1%, на користування газом. Це стосується клієнтів "Нафтогазу", яким можна знизити рахунок за блакитне паливо, проте, варто знати, як це правильно зробити.

Про це повідомляють у прес-службі "Нафтогазу" у Facebook.

Як знизити рахунок за газ

Якщо ви є клієнтом "Нафтогазу" і бажаєте змінити цифри у платіжних квитанціях за газ, потрібно знати одну річ. Щоб отримату 1% знижку на оплату комунальної послуги, потрібно вчасно заплатити за користування газом. Зробити це потрібно до 15 числа щомісячно.

Тарифи на газ / фото: Pixabay
Тарифи на газ / фото: Pixabay

У газовій компанії наголосили, що пільга на блакитне паливо буде автоматичної наступного місяця, і зазначили, що вартість газу знизиться для тих, хто оплачує рахунок в режимі онлайн на сервісі "Нафтогазу".

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Сьогодні споживачі газу, які є клієнтами "Нафтогазу", платять за 1 кубометр 7,96 гривень. Враховуючи вартість 1 кубічного метру газу, у грудні минулого року, наприклад, за 9,9 кубометрів газу, за умови використання однієї плити, потрібно було заплатити 78,8 гривень.

Враховуючи 1% знижку, споживачам потрібно було заплатити менше на 79 копійок, тобто, 78,01 гривень.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Що варто пам’ятати

Слід розуміти, що розмір дисконту в грошах залежить від того, скільки споживач використав газу. Чим більше газу він використав, тим більшою буде цифра у платіжній квитанції. Проте, більшою також буде і знижка на оплату цієї послуги.

Нагадаємо, які пільги на оплату комунальних послуг мають право отримати багатодітні сім’ї.

Як повідомляли раніше, в Україні готують обмеження для людей, які отримують субсидії.

Як писав "Знай" раніше, як можна отримати пільги на оплату комунальних послуг.