М'ясні продукти практично недоступні для малозабезпечених українців через стрімке зростання цін. Однак в другий тиждень квітня в супермаркетах намітилися приємні знижки. Про це свідчать дані моніторингу порталу Мінфін.

Українці можуть купити за приємнішими цінами цілий набір м'ясних продуктів - сало, ковбасу та сардельки. Закупитись за копійки не вийде, але деякі товари втратили понад 50 гривень.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на сало

Домашнє сало стало трохи доступнішим для гаманця українців. Середня вартість знизилася із 237 до 232,50 гривні за кілограм. Водночас солоне сало залишається за тією самою ціною, що й на тиждень раніше - 242,84 гривні за кілограм.

Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Ціни на ковбасу

Ковбаса варена "Алан докторська" подешевшала одразу більш ніж на 50 гривень. Середній цінник знизився із 342 до 290,37 гривні за кілограм. Вартість продукту коштує від 268,90 до 312,90 гривні за кіло в залежності від супермаркету.

Ціни на ковбасу. Фото: скрін Мінфін
Ціни на ковбасу. Фото: скрін Мінфін

Ціни на сардельки

Сардельки "Алан Женевські" із сиром подешевшали в середньому з 331,50 до 293,33 гривні за кілограм. Сардельки "Ятрань" молочні також стали доступнішими, середній цінник знизився з 115,34 до 104,85 гривні за кілограм.

Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гречки по 25 гривень не буде: чому популярна крупа може знову злетіти в ціні.

Також наш портал інформував, помідори, печериці та молода капуста – дорога розкіш: нові ціни залишать із порожнім шлунком.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, весна прийшла, а шашлик вам не по кишені: що з цінами на м'ясо та маринад.