Українські супермаркети встановили нові ціни на деякі молочні продукти. Що можна придбати дешевше, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Будь-яке здешевлення в магазинах - шанс заощадити гроші, яких українцям не вистачає через кризу, спровоковану повномасштабною війною. Цього разу трохи доступнішими стали молочні продукти.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Так, у супермаркетах зменшилась середня вартість кефіру. Продукт торгової марки "Селянський" 2,5% здешевшав з 47,25 до 46,30 гривні за 950 мл. У деяких торгових мережах продукт можна знайти навіть за 44,30 гривні.

Ціни на кефір. Фото: скрін Мінфін
Ціни на кефір. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також знизився середній цінник на кисломолочний сир "Простонаше" 9% – з 78,23 до 73,60 гривні за 300 грамів. Вартість товару коливається від 60,22 до 84,99 гривні залежно від супермаркету.

Ціни на кисломолочний сир. Фото: скрін Мінфін
Ціни на кисломолочний сир. Фото: скрін Мінфін

Частково подешевшало молоко. Продукт торгової марки "Яготинське" 2,6% коштуватиме 41,99 гривні за 900 мл, а не 42,85 гривні, як минулого місяця. В той самий час молоко "Простонаше" 1% стало дорожчим за 900 мл 44,28 гривні замість 42,85 гривні.

Ціни на молоко. Фото: скрін Мінфін
Ціни на молоко. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, м'ясо тільки для багатих: супермаркети виставили нові ціни на яловичину, буженину та бекон.

Також наш портал інформував, з такими цінами опинимося на межі виживання: соняшникова олія, молоко та хліб витягнуть останні гроші.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, можна себе побалувати: ціни на сало, житній хліб та яйця вже не так сильно вдарять по гаманцю.