ПриватБанк оголосив про введення нового розміру комісії на грошові перекази. Скільки доведеться платити українцям, повідомляється на офіційній facebook-сторінці фінустанови.

Державний ПриватБанк повідомив клієнтів про тарифні зміни. До 20 квітня стягуватиметься нова комісія за міжнародні грошові перекази в "Приват24". Замість попередніх 2% українці платитимуть лише 1%, тобто заощаджуватимуть на послузі 50%.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Підтримуйте рідних за кордоном або поповнюйте власні міжнародні картки за вдвічі зниженим тарифом: 1% замість 2%. Ми продовжили термін дії тарифу до 20 квітня", - йдеться у повідомленні.

У фінустанові додали, що переказати кошти можна в "Приват24" з картки ПриватБанку на картку будь-якого банку світу, за умови підтримки технології Р2Р.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Переказ коштів можливий лише з валютної картки ПриватБанку. При цьому мінімальний розмір переказу становить 10 доларів, а максимальний – 29 999 гривень в еквіваленті.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Махінації" з виписками та штучні борги: клієнти ПриватБанку зіткнулися з новими "сюрпризами".

Також наш портал інформував, вижити в окупації та відбитися від колекторів ПриватБанку: українці скаржаться на нереальний тиск.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, біжи у відділення або плати: клієнти "Ощадбанку" роздратовані неможливістю закрити рахунок.