Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів відновили цінники на популярні овочі.

Йдеться в першу чергу про зелень - зелену цибулю, салат, а також про гриби - у супермаркетах змінилися ціни на печериці.

Про це стало відомо завдяки інформації експертів економічного порталу Minfin.

Зелень у супермаркеті, скріншот: Minfin
Зелень у супермаркеті, скріншот: Minfin

Вартість печериць

Згідно з відкритою інформацією, для любителів шампіньйонів є хороша новина – порівняно з минулим місяцем вони подешевшали із 134,42 грн/кг до 121,73 грн/кг. Наприклад, у мережі супермаркетів "Ашан" вони коштуватимуть 101,60 грн/кг, а от у Метро за них доведеться віддати 166,30 грн/кг.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Ціни на гриби, скріншот: Minfin
Ціни на гриби, скріншот: Minfin

Вартість зеленої цибулі

А ось цінник на зелену цибулю підскочив із 31,07 грн до 36,97 грн за 100 грам. Цибуля порей, навпаки, знизилася в ціні зі 117,23 грн/кг до 108,00 грн/кг.

Ціни зелена цибуля, скріншот: Minfin
Ціни зелена цибуля, скріншот: Minfin

Вартість салату

Салат "Пучок-Свіжачок" подорожчав у березні лише на кілька копійок, до 62,96 грн за 170 грам. Найвигідніша пропозиція для покупців під кінець березня у супермаркетах "Варус", тут за 170 гр беруть 59,90 грн.

Ціни салат, скріншот: Minfin
Ціни салат, скріншот: Minfin

Нагадаємо, хочете їсти – діставайте заначку: супермаркети підняли ціни на макарони, хліб та ковбасу.

Раніше повідомлялося, жодних соцмереж до 14 років: влада зважилася на резонансний закон.

Також, найкращий час для юшки: в Україні супермаркети оновили ціни на оселедець, коропа та скумбрію.