Українцям, які не одержують від держави допомогу на оплату комунальних послуг, нарахують грошові виплати. Гроші надаються на сплату платіжок. Про це йдеться на facebook-сторінці мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

Комунальні послуги забирають чимало грошей із бюджету кожного українця. Втім, деякі громадяни можуть отримати допомогу у цій нерівній боротьбі з платіжками.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Так претендувати на фінансову допомогу можуть особи, які не мають пільг на оплату комуналки. Розмір виплати – 5000 гривень на особу.

Найголовніша умова отримання допомоги – особа бере участь у бойових діях, але не має статусу УБД.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Комуналка. Фото: скрін youtube
Комуналка. Фото: скрін youtube

"Ця виплата для осіб, які беруть безпосередню участь у бойових діях, не мають статусу УБД та не користуються пільгами
з оплати житлово-комунальних послуг", - йдеться у повідомленні.

Для отримання допомоги на оплату комуналки жителі Івано-Франківщини можуть звернутися до будь-якого ЦНАПу в регіоні або подати заявку онлайн.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, наприкінці місяця платіжки вас здивують: працівники обленерго розкрили секрет низьких нарахувань.

Також наш портал інформував, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, збільшення тарифів на електроенергію вдарить за цінами на все: академік пояснив, чому це стане важким ударом.