Газовики повернуть деяким побутовим споживачам частину грошей, сплачених за доставку блакитного палива. Для цього необхідно заповнити та подати відповідну заяву. Про це йдеться у матеріалі "Суспільного".

Починаючи з березня компанії "Чернівцігаз" призупинили ліцензію і за розподіл газу до будинків мешканців регіону почав відповідати національний оператор "Газмережі".

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Газовики нагадують, що переплати за послугу не переводять на рахунки нового оператора автоматично. Гроші повертають на банківські рахунки споживачів на підставі заяв.

Так, колишні клієнти АТ "Чернівцігаз", які проплатили доставку газу наперед, можуть подати заяву про повернення грошей до Центру обслуговування клієнтів.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Крім заяви, споживачам необхідно надати копію паспорта, коду платника податків, довідку з реквізитами банківського рахунку, а також копії квитанції, що підтверджують наявність переплати.

Зразок заяви. Фото: скрін facebook/Чернівецька філія "Газмережі"
Зразок заяви. Фото: скрін facebook/Чернівецька філія "Газмережі"

Слід нагадати, що клієнти "Газмережі" повинні передавати показники лічильника щомісяця з 1 по 5 число, а оплачувати послуги доставки газу - до 20 числа.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, трубу відрізали, а борг нараховують: українцям підказали, як не потонути у проблемних квитанціях.

Також наш портал інформував, технічне обслуговування не провели, а платити все одно доведеться? Газовики прояснили важливі питання.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, газовики поділилися секретом: як заощадити на платіжках за доставку блакитного палива.