Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які з великою відповідальністю стежать за інформацією у своїх платіжках з комуналки, є дуже важлива інформація щодо квитанцій за "блакитне паливо". Справа в тому, що деякі споживачі не знають, що потрібно робити, якщо газ відрізаний, а борги нараховують.

Відповідь на це запитання надали спеціалісти консультаційного центру "ГазПравда" у соціальній мережі Facebook.

Часто можна зустріти питання такого плану: "Газ відрізаний, але борг нарахували. Що робити?"

Обслуговування газових труб, скріншот: YouTube
Обслуговування газових труб, скріншот: YouTube

Фахівці центру "ГазПравда" розповідають, що людина офіційно відмовилася від газопостачання з фізичною "відрізкою" труби, але за кілька років отримала платіжки за газ із боргом майже 14 тисяч гривень. Про такий прикрий нагоді повідомив мешканець Лубен на Полтавщині.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Людям, які зіткнулися з подібними проблемами після механічного відключення від газопостачання зі складанням відповідного акта, не варто збирати борги та доводити справу до суду.

Публікація "ГазПравди", скріншот: Facebook
Публікація "ГазПравди", скріншот: Facebook

"Якщо прийшла платіжка за газ, який офіційно відрізаний, радимо звернутися за офіційними роз'ясненнями до свого оператора ГРМ та газопостачальної компанії, вимагаючи перерахувати та скасувати необґрунтовані борги", - пишуть фахівці з "ГазПравди".

Докладніше про саму ситуацію та ймовірні причини її виникнення читайте на сайті ГазПравди: https://bit.ly/3IxpGQj.

Нагадаємо, за газ можуть не платити: Нафтогаз назвав окрему категорію.

Раніше повідомлялося, настав час не лише перевірок, а й штрафів: які весняні процедури чекають на українців.

Також, платіжки за блакитне паливо перерахують: газовики попередили споживачів.