Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що представники Міністерства енергетики України зробили заяву щодо підвищення тарифів на електрику.

У відомстві надали достовірну інформацію про ціни на світ. За словами представників відомства, інформація, яку публікують ЗМІ про заплановане підвищення тарифу, є "спробою дестабілізувати настрої у суспільстві".

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Міністерства енергетики України.

Тарифи на світло, скріншот: Facebook
Тарифи на світло, скріншот: Facebook

"Поки що жодної підготовки, обговорення, розрахунків потенційного підвищення не здійснюється", – зазначають там.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як стверджують у міністерстві, "всі зусилля енергетиків країни сьогодні спрямовані на успішне завершення опалювального сезону". Україні вдалось пережити зиму без масштабних відключень електрики.

Тарифи на світло, скріншот: YouTube
Тарифи на світло, скріншот: YouTube

"Негативні сценарії, що розповсюджуються різними джерелами, не виправдалися", - наголошують енергетики і нагадують, що потрібно довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Україні тарифи на електроенергію для населення підвищуватимуться, швидше за все, у два етапи. Так вважає голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко.

Нагадаємо, українцям передумали підвищувати тарифи на воду: але пощастить не всім.

Раніше повідомлялося, що українці повстали проти завищених платежів. "Нафтогаз" змушений випустити термінове пояснення.

Також, електроенергія може подорожчати двічі поспіль: витрусимо з гаманців останні гроші.