У зимовий період особливо важливо запасатись вітамінами, адже це позитивно впливає на імунітет. Проте ціни на деякі фрукти зростають не по дням, а по годинам.

Про актуальні ціни на хурму, яблука та апельсини розповіли на Мінфін.

Яблука

Яблука чи не найпопулярніший фрукт на ринку. Окрім того, ціни на них більш-менш стабільні.

Ціни на яблука. Скрін Мінфін
Ціни на яблука. Скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Яблука українські у середньому можна придбати за 20,78 кілограма. У Метро кілограм таких яблук коштують 24,85 гривні, Новус пропонує купити за 20,59 гривні. Варус же пропонує купити 16,90 гривень.

Яблуко Айдаред може придбати трошки дорожче. Ашан пропонує купити кілограм яблук за 24,90 гривень, а Варус – за 23,90 гривень.

Хурма

У різних у супермаркетах пропонують різні ціни на цей фрукт. Так, наприклад, звичайний сорт хурми у Сільпо можна купити за 120 гривень за кілограм. Корольок буде коштувати 90 гривень за кілограм. АТБ пропонує трошки інші ціни. Хурма Піраміда буде коштувати 152 гривні за кілограм, а кілограм хурми Корольок обійдеться в 79,95 гривні.

Хурма. Фото: Youtube
Хурма. Фото: Youtube

Апельсини

Апельсини у порівнянні з минулим роком стали трошки дешевше і доступніше для споживача. Але у порівнянні з лютим цей цитрус у ціні зріс, адже тоді він коштував 73 гривні, а наразі – 77 гривень за кілограм.

ЦІни на апельсини. Скрін Мінфін
ЦІни на апельсини. Скрін Мінфін

Ашан пропонує придбати звичайний апельсин за 46,90 гривень, а у Варусі звичайний апельсин можна купити аж за 144 гривні. Мегамеркет трошки відстає від Варуса і пропонує апельсини за 70 гривень.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, чай, кава та какао: супермаркети показали актуальні ціни на напої

Раніше наш портал інформував, шуба буде без риби: супермаркети показали нову вартість скумбрії, оселедця та коропа

Також портал Знай повідомляв, смак, який може залишити з пустими кишенями: в супермаркетах оновили цінники на свинину та яловичину