Деяким українцям повернуть частину коштів за проїзд у громадському транспорті. Кого це торкнеться, повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Мешканцям Львова пообіцяли повернути гроші за проїзд у міському транспорті. Ця ініціатива пояснюється не якоюсь пільговою програмою, а масштабним збоєм у системі е-квитка.

Громадський транспорт, кадр з відео
Громадський транспорт, кадр з відео

Деякі пасажири зіткнулися із некоректним списанням коштів за проїзд у громадському транспорті. Під час оплати з банківської картки знімалася подвійна сума. Після цього "Львівавтодор" розпочав внутрішню перевірку та виявив порушення у роботі системи безготівкової оплати.

"Після перевірки кожної операції у підприємстві підтвердили, що у близько 2% пасажирів, які розрахувались за проїзд банківською карткою у п'ятницю, 23 лютого, справді відбулось подвоєння транзакцій", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Зазначається, що технічний відділ завершує обробку всіх помилкових транзакцій і невдовзі поверне пасажирам надміру списані кошти. Процес буде автоматичним та займе до 14 робочих днів.

Пасажирів повідомили, що на даний момент проблем із системою безготівкової оплати не спостерігається.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Укрзалізниця" зробила заяву про тарифи на 2024 рік: скільки доведеться платити.

Також наш портал інформував, пільговиків стане більше: кому дозволять безкоштовно їздити у громадському транспорті.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям видаватимуть пільгові картки для безкоштовного проїзду в міському транспорті: хто отримає.