За 2024 рік для побутових споживачів двічі піднімуть тарифи на холодну воду та каналізацію. Перше підвищення заплановано на весну, а друге – на середину осені. Про це повідомляє Шосткинська громадська рада на сторінці у соціальній мережі facebook.

На мешканців Шостки, що на Сумщині очікують нові тарифи на комунальні послуги. Через зростання вартості електроенергії, паливно-мастильних матеріалів та інших матеріалів було прийнято рішення переглянути вартість централізованого водопостачання та водовідведення.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

За попередніми розрахунками тарифи мали змінитися так:

  • водопостачання – з 13,90 до 36,95 гривні за кубометр;
  • водовідведення – з 19,20 до 43,91 гривні за кубометр.

Тарифи на воду, скріншот: YouTube
Тарифи на воду, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Виконавчий комітет міськради ухвалив рішення змінити рівень чинного тарифу не більш як на 100%. Передбачено два етапи перерахунку вартості послуг для населення.

Перший етап запланований на 1 квітня 2024 року - додасться 65% до чинного тарифу. Другий етап відбудеться з 1 жовтня 2024 року – до тарифу додадуть ще 25%.

Тарифи на воду. Фото: скрін facebook
Тарифи на воду. Фото: скрін facebook

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, комуналка, пальне та продукти харчування: як подорожчало життя українців за два роки повномасштабного вторгнення.

Також наш портал інформував, технічне обслуговування не провели, а платити все одно доведеться? Газовики прояснили важливі питання.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.