Українські супермаркети перерахували ціни на найпопулярніші соуси. Найдешевше українцям обійдуться кетчуп, майонез, а також томатна паста. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Гаманці українців будуть трохи менше "худнути" при купівлі популярних соусів. У другій половині лютого у великих торгових мережах спостерігається незначне здешевлення продукції.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Кетчуп

Середній цінник на кетчуп "Торчин" до шашлику зменшився з 29,91 до 29,81 гривні за 270-грамове впакування. Вартість товару коливається в межах від 28,90 до 32,10 гривні залежно від торгової мережі.

Ціни на кетчуп. Фото: скрін Мінфін
Ціни на кетчуп. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Майонез

Майонез "Королівський смак 67%" у середньому подешевшав із 44,60 до 43,88 гривні за 300-грамову упаковку. Найбільш доступний цінник фіксується у мережі Varus – 41,50 гривні. Найвища вартість – 46,20 гривні в мережі Megamarket.

Ціни на майонез. Фото: скрін Мінфін
Ціни на майонез. Фото: скрін Мінфін

Томатна паста

Томатна паста "Чумак" у середньому продається по 77,40 гривні за 350 грамів. Якщо порівнювати з попереднім місяцем, вартість продукту просіла на 1,6 гривні.

Ціни на томатну пасту. Фото: скрін Мінфін
Ціни на томатну пасту. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, простіше в річці наловити, ніж купити: супермаркети збільшили ціни на популярну рибну продукцію.

Також наш портал інформував, омлет із грінками – дешевшає: українські супермаркети показали ціни на яйця, хліб та соняшникову олію.

Крім того, інформаційний портал «Знай» повідомляв, хто собі може таке дозволити: українців шокували новими цінами на ковбасу, сир та яйця.