Українці виявляються по вуха в боргах через шахраїв, які крадуть із банківських карток кредитні кошти. Про такий випадок розповіла клієнтка Monobank у своєму відгуку на порталі "Мінфін".

Відсутність власних коштів на банківському рахунку не зупиняє шахраїв, адже вони призвичаїлися красти навіть кредитні гроші.

Карта Monobank. Фото: скрін youtube
Карта Monobank. Фото: скрін youtube

Так, клієнтка Monobank заявила, що двома списаннями з її картки вкрали весь кредитний ліміт. При цьому вона стверджує, що з боку банку жодної реакції не було.

"З моєї картки було знято весь кредитний ліміт шахраями.Чому ваш банк не реагує на зняття коштів іншими особами? Чому банк не блокує гроші, коли заходять з іншого номеру і телефону?", - поскаржилася українка.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

Фахівці Monobank відреагували на скаргу і нагадали клієнтці, що банк вживає всіх заходів безпеки, але шахраї можуть отримати доступ до рахунку через необережність клієнта. У фінустанові порадили звернутися до правоохоронних органів для розслідування факту шахрайства.

"Розслідування випадків шахрайства, а також розшук і затримання злочинців законодавчо перебувають поза юрисдикцією банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк, у свою чергу, завжди готовий надати їм будь-яке необхідне сприяння", - йдеться у повідомленні.

Крадіжка грошей з картки. Фото: скрін Мінфін
Крадіжка грошей з картки. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, кредитний зашморг: українці скаржаться на Monobank через нав'язування непотрібних послуг.

Також наш портал інформував, гроші списали шахраї, а платіть відсотки ви: ПриватБанк розповів, як вийти із цієї кризи.

Крім того, ми писали, Monobank анулює українцям кредитний ліміт: "Система вирішила".