Клієнти ПриватБанку можуть отримати приємний бонус на картки у розмірі 500 гривень на місяць. Кому та на яких умовах нарахують кошти, пояснили на офіційному сайті фінустанови.

Українці з картками ПриватБанку можуть щомісяця одержувати грошовий бонус у розмірі 500 гривень. Однак для цього доведеться виконати декілька умов.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Так, фінустанова запустила нову акцію, в рамках якої повертає кешбек у розмірі 3% від загальної суми витрат у салонах краси, фітнес-залах, медичних лабораторіях та медичних закладах. Пропозиція діє для всіх карток "Привату", крім корпоративних.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

"Максимальний кешбек – 500 грн на місяць з урахуванням ПДФО. Виплата кешбеку здійснюється наступного тижня після оплати", - йдеться у повідомленні.

Як отримати кешбек:

  • перший крок - зареєструватися в акції;
  • другий крок – оплачувати послуги карткою ПриватБанку (крім корпоративних).

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Зазначається, що кешбек нараховується як із розрахунку власними коштами, і кредитними. Зазначається, що банк сплачуватиме податки за кешбек від імені клієнта, що може вплинути на нарахування пільг, зокрема субсидій.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти ПриватБанку можуть отримати універсальні знижки: шанс заощадити є до 29 лютого.

Також наш портал інформував, заплатив одну суму – списали вдвічі більше: українці скаржаться на проблеми з картками ПриватБанку.

Крім того, ми писали, залишитися без грошей ризикує кожен: українець попередив про "сюрпризи" від "ПриватБанку".