Послугами ПриватБанку користуються мільйони українців по всім куточкам України. Окрім загальних правил надання послуг, в українців є певні обовязки.

Серед них актуалізація даних в фінансовій установі. При перевірці оновлених даних, багатьом українцям не вдається пройти верифікацію. Про те як це швидко виправити, розповіли в Технофан.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

У більшості випадків, оновлення даних потрібно для клієнтів, яким виповнилося 45 років. Щоб актуалізувати інформацію, потрібно сфотографувати документи, заповнити та відправити анкету. Після цього банк розгляне запит та оновить дані. Важливо, щоб фотографія була чітка та зроблена при гарному освітленні. Текст має бути читабелльним та не виступати за поля сторінки.

Але українцям потрібно пам'ятати один важливий момент. При заповненні необхідних документів потрібно вказувати адресу реєстрації, яка зафіксована в базах "ПриватБанку" чи в паспорті.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Все це зробити можна онлайн - в додатку Приват24. Але за наявності проблем зробити в будь-якому відділенні банку.

В установі наголосили, що клієнти мають оновлювати дані на їх вимогу. Адже у разі відсутності актуальних даних, банк може тимчасово обмежити операції на рахунку відповідно до умов та правил надання послуг.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, заплатив одну суму – списали вдвічі більше: українці скаржаться на проблеми з картками ПриватБанку

Раніше портал Знай інформував, за ці послуги ПриватБанку можна не платити: важливий нюанс

Також наш портал повідомляв, людина померла, а гроші з рахунку списуються: в "Ощадбанку" пояснили в чому справа