ПриватБанк заднім числом списав кошти з картки українця, через що баланс пішов у мінус. Сума зникла з рахунку збіглася з раніше сплаченою клієнтом. Про це він розповів у своєму відгуку на порталі "Мінфін".

Клієнт поскаржився, що ПриватБанк списав кошти з картки заднім числом і баланс пішов у мінус за відсутності кредитного ліміту. За словами чоловіка, раніше він здійснював транзакцію на таку суму, тобто кошти списалися додатково.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Заходжу в приват24, у мене мінус на карті, якого вчора ще не було. Банк сьогодні зробив мінус на карті. Дзвоню, з’ясовую, що коли 4 дні назад купляли піцу в сільпо, у нас з’явилось додаткове списання коштів на ту ж суму тільки на дві години раніше", - поділився клієнт.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Українець вкрай обурився ситуацією та запевнив, що картка використовується виключно для фізичних розрахунків і ніколи не "світилася" в інтернет-магазинах чи інших майданчиках.

У "Приваті" відреагували на скаргу та запевнили, що інцидентом уже займаються фахівці. Українцю гарантували зворотний зв'язок щодо факту обробки ситуації.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти ПриватБанку можуть отримати універсальні знижки: шанс заощадити є до 29 лютого.

Також наш портал інформував, клієнти "ПриватБанку" скаржаться на відсутність виплат за акцією: запрошують взяти участь лише особисто.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.