Кава з цукром та молоком - традиційний напій багатьох українців. Але разом з підвищенням цін на ряд продуктів, змінилася вартість й заряду бадьорості.

Тому сьогодні ми розповімо, де можна знайти каву, цукор та молоко за найнижчими цінами. Про актуальну вартість цих товарів, розповіли на порталі Мінфін.

Кава з халвою та молоком, скріншот: YouTube
Кава з халвою та молоком, скріншот: YouTube

Вартість кави

Кава Nescafe Gold (210 грамів) обійдеться поціновувачам в 369,89 грн в середньому. Якщо розглядати пропозиції з найменшою ціною, то найпривабливішу вартість пропонують в Ашані. Там напій обійдеться лише в 324,40 грн. На понад 50 гривень дорожче кава коштує в МегаМаркеті - 379,30 грн.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Вартість кави. Фото: скрін Мінфін
Вартість кави. Фото: скрін Мінфін

Вартість молока

Для порівняння вартості візьмемо два види молока по 900 мл - Простонаше (1%) та Яготинське (2,6%). Дорожче обійдеться перший вид, який в середньому коштує 43,91 грн. При цьому найнижча вартість 42,12 грн в Метро. З Яготинським ситуація інша. Його середня ціна 40,51 грн. Найвигідніша пропозиція в Ашані та МегаМаркеті - там ціну встановили на рівні 36,90 грн.

Вартість молока. Фото: скрін Мінфін
Вартість молока. Фото: скрін Мінфін

Вартість цукру

Середня вартість кристалічного цукру в супермаркетах України становить 29,92 грн/кг. При цьому цінники в різних магазинах залишаються на приблизно на однаковому рівні: від 29,90 грн/кг до 29,92 грн/кг. Найвища ціна встановлена в супермаркеті Новус.

Вартість цукру. Фото: скрін Мінфін
Вартість цукру. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, цінники піднімаються, а гаманці порожніють: супермаркети показали нові ціни молочних продуктів

Раніше портал Знай інформував, шоколад перетвориться на делікатес на вагу золота: чому солодощі стануть не по кишені

Також наш портал повідомляв, ціни змінилися: де в Україні тепер вигідніше брати печериці, перець та часник