Банкомати ПриватБанку не видають кошти українцям, але списують їх з рахунку. Подібні інциденти не поодинокі, а про один із таких розповів українець на порталі "Мінфін".

Українець заявив, що спробував зняти 20 тисяч гривень із картки "Ощадбанку", скориставшись банкоматом ПриватБанку. Проте в процесі операції стався збій, внаслідок якого гроші зникли з рахунку та не були видані клієнту.

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Банкомат кошти не видав, але списав з картки. Я просто не розумію, що це за маячня? Навіщо ви робите інкасацію, якщо я пробую через 5 хвилин після неї зняти кошти, а банкомат не видає. Що у вас за система? Чому в жодному банку такого немає?", - поскаржився українець.

Банкомат. Фото: скрін youtube
Банкомат. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Фахівці "Привату" відреагували на скаргу і заявили, що готові посприяти у розв'язанні проблеми, що виникла при користуванні банкоматом. При цьому чоловікові порадили звернутися для оскарження операції до "Ощадбанку".

"Оскарження операції проводиться згідно з правилами міжнародних платіжних систем через банк, що випустив картку", - відповіли у фінустанові.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, спізнився на день – відправили на прострочення: клієнт "ПриватБанку" приголомшений умовами договору.

Також наш портал інформував, гроші списали шахраї, а платіть відсотки ви: ПриватБанк розповів, як вийти із цієї кризи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.