Українка через несподіваний збій не змогла отримати готівку, яку знімала через банкомат ПриватБанку. Про це вона розповіла у своєму відгуку на порталі "Мінфін".

За словами українки, вона знімала кошти з картки в банкоматі ПриватБанку. Спочатку пристрій довго відраховував купюри, а потім на екрані з'явилося повідомлення про помилку. Через несподіваний збій гроші отримані не були, але з рахунку успішно списалися.

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Банкомат спочатку довго рахував готівку, а потім видав помилку "Помилка під час здійснення операції. Ваші кошти залишись в банкоматі і не будуть видані. Очікуйте автоматичного повернення на рахунок." Перестав працювати взагалі, перезавантажився і перестав працювати на роботу з готівкою”, - поділилася жінка.

Як стверджує українка, після звернення до служби підтримки їй не змогли допомогти, аргументуючи тим, що має картку іншого банку.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Ось так банкомат ПриватБанку мене пограбував посеред дня і ніхто з ПриватБанку не бажає співпрацювати, щоб повернути кошти у найкоротший термін", - обурилася українка.

Фахівці "Приват" відреагували на скаргу та пояснили, що за подібних збоїв необхідно подавати заявку на повернення коштів до банку, який видав картку.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям блокують банківські рахунки в ПриватБанку: що потрібно знати, щоб не залишитися без коштів.

Також наш портал інформував, гроші списали шахраї, а платіть відсотки ви: ПриватБанк розповів, як вийти з цієї кризи.

Крім того, ми писали, банки видають стару та пошкоджену валюту: чому слід уважно оглядати купюри під час обміну.