Бутерброди - звичний сніданок чи перекус для багатьох українців. Коштує недорого, а готується швидко.

Тому, сьогодні ми розповімо про актуальні ціни на продукти для бутерброда. Вартість вершкового масла, батона та ковбаси вареної, розміщені на порталі Мінфін.

Ціни на ковбасу, скріншот: YouTube
Ціни на ковбасу, скріншот: YouTube

Вартість вершкового масла

Ціна масла залежить від марки та відсотку жирності продукту. Так за 200 грамів масла Селянське (72,5%) покупці в середньому платять 72,59 гривні.При цьому вартість цього продукту встановлена майже на одному рівні в усіх великих супермаркетах.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Ціна вершкового масла. Фото: скрін Мінфін
Ціна вершкового масла. Фото: скрін Мінфін

Ситуація з маслом Яготинське (73%) складніша. Його вартість в середньому - 75,85 гривні. В Ашані його можна купити найдешевше - за 74,80 грн, а найвища ціна в Метро - 77,79 грн.

Вартість ковбаси

Цінники на ковбасі коливаються від 49,90 грн до 310,07 грн. Все залежить від ваги та виробника. Найдешевше обійдеться ковбаса варена Ювілей молочна (400 грамів) за 49,90 грн. Друга за вартістю ковбаса варена Алан молочна (400 грамів), яка в середньому буде коштувати 109,26 грн. Кілограм ковбаси вареної Глобино обійдеться в понад 200 гривень. А найдорожче коштує кілограм ковбаси Алан варена Лікарська, за яку доведеться віддати 310,07 гривень.

Ціна ковбаси вареної. Фото: скрін Мінфін
Ціна ковбаси вареної. Фото: скрін Мінфін

Вартість батона

За основу бутерброда в середньому потрібно заплатити від 12,90 грн до 27,16 грн. Такі ціни встановлені за хлібні вироби вагою від 450 до 500 грамів.

Ціна батона. Фото: скрін Мінфін
Ціна батона. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, рік тільки почався, а вже подорожчання: як зросли ціни на яйця, макарони та вершкове масло

Раніше портал Знай інформував, від цін можна зомліти: скільки доведеться віддати за сало, бекон і буженину в січні

Також наш портал повідомляв, віддамо останні копійки: як змінилися ціни на молоко, сметану та сир