З настанням нового року дива не сталося, і динаміка цін у супермаркетах практично не змінилася. Так, у перші дні січня торгові мережі перерахували ціни на деякі м'ясні товари. Про це свідчать дані порталу "Мінфін".

Сало, буженина, бекон - усі ці продукти цілий рік мають попит в українців. Однак цінники на ці товари часто викликають не найприємніші емоції, особливо якщо грошей у гаманці залишилося не так багато. Недешево обійдеться м'ясна продукція у січні 2024 року.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на сало

Середній цінник на домашнє сало становить 259 гривень за кілограм, що майже на 14 гривень дорожче, ніж у грудні. Водночас солоне сало обійдеться дешевше – середній цінник знизився з 251,18 до 243,97 гривні за кілограм.

Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ціни на буженину

Буженина "Ятрань" подорожчала трохи більше, ніж на гривню і обійдеться в середньому в 498,10 гривні за кілограм. Діапазон цін на продукт тримається в межах 464,40-523,09 гривні за кіло в залежності від супермаркету. Буженина "Ятрань" запечена з чорносливом подорожчала з 539,44 до 540,18 гривні за кіло.

Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін

Ціни на бекон

Бекон "Укрпромпостач" трохи подешевшав. Середній цінник знизився з 407,60 до 407,19 гривні за кілограм. Водночас середня вартість бекону "Ятрань Козацький" без змін - 339,90 гривні за кіло.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін
Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, збільшаться ціни на продукти у 2024 році: експерт розповів, чого чекати українцям.

Також наш портал інформував, жульєн вже не здається таким апетитним: українські магазини переписали вартість печериць, салату та петрушки.

Крім того, ми писали, ціни на моркву, буряк та капусту: що можна купити зі суттєвою знижкою.