ПриватБанк обслуговує мільйони клієнтів по всьому світу. Але серед них трапляються випадки, коли українці невдоволені сервісом установи.

Одна з клієнток розповіла, що в додатку Приват24 у неї вимагають актуалізувати дані, оскільки їй виповнилося 25 років. Не обійшлося й без того, що їй обіцяли заблокувати картки, на які приходять виплати на дитину. Про це вона розповіла на порталі Мінфін.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"ПриватБанк в додатку Приват24 вимагає актуалізацію даних в зв’язку з тим, що мені виповнилося 25 років. В іншому випадку обіцяють обмежити операції по картам" скаржиться жінка

Відповідно до Постанови Кабміну, на час воєнного стану паспорт громадянина України є дійсним, тому вона про це відразу нагадала оператору. Але її слухати не стали.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

На скаргу відреагували і в ПриватБанку. Вони пообіцяли розібратися в ситуації з оператором та пояснили як можна актуалізувати дані швидко і просто.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Актуалізація даних в Приват24

Оновити свої дані можна не виходячи з дому в Приват24.
Актуалізацію можливо провести в Приват24 за документом, без вклеєної за віком фотокартки (25 років), якщо термін для вклеювання фотокартки настав після 24.01.2022. При цьому у полі: "Строк дії" необхідно вказувати 31.10.2024.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, списали за секунду, а чекати на повернення місяці: клієнтка "ПриватБанку" в люті від повільної процедури

Раніше портал Знай інформував, курс долара після Нового року: українців попереджають про коливання валюти

Також наш портал повідомляв, банки видають стару та пошкоджену валюту: чому варто уважно оглядати купюри при обміні