Ціни на популярні продукти змінюються мало не щодня. І майже завжди вони дорожчають. Незабаром можуть зрости в вартості молочні продукти.

Про це повідомляють експерти Інфагро.

Молочка, скріншот: YouTube
Молочка, скріншот: YouTube

Через суттєве збільшення закупівельних цін на молочну сировину, виробники свіжої молочної продукції намагаються збільшувати ціни на свої товари. Але зараз це відбувається поступово.

Аналітики пояснили, що на новорічні свята попит падає, тому подорожчання свіжої "молочки" поки, що не відобразилося на продажах.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Ціни на свіжі молокопродукти будуть і далі зростати попри зниження попиту. Будуть вступати в дію протоколи, які були підписані з мережами раніше" розповідають експерти

Що відбувається з цінами зараз

В українських супермаркетах зростають ціни на молочну продукцію. Зокрема це стосується молока, кефіру та сметани. В порівнянні з минулим місяцем в середньому вони здорожчали майже на 3,5 %.

Молочка, скріншот: YouTube
Молочка, скріншот: YouTube

Не відстають в збільшенні ціни й масло, йогурт та різні види сиру. За даними порталу Мінфін, в листопаді ціни на майже всі молочні продукти були нижчі. А зараз цінники на улюблені товари з молока виросли подекуди на кілька десятків гривень. Тому, потрібно знати до яких цін готуватися в майбутньому.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, до 84 грн за кіло: як під кінець року змінилися ціни на популярні крупи

Раніше портал Знай інформував, дістанемо останню заначку: напередодні свят змінилися ціни на яловичину, буженину та сало

Також наш портал повідомляв, від цін скоро обомліємо: в Україні активно дорожчають важливі овочі